iPad cursussen

iPAD CURSUSSEN

iPad deel 1

In deze cursus werkt u op uw eigen volledig opgeladen meegebrachte iPad. U leert in een aangepast tempo veel over de werking, de bediening en talloze mogelijkheden van de iPad. Verschillende instellingen, zoals het maken van een wifi verbinding, maar ook e-mail en allerlei apps komen aan bod. Iets opzoeken op het internet of zelf een foto maken en meteen versturen, zijn handelingen, die op een iPad gemakkelijk aan te leren zijn. Ervaring is niet nodig.

Duur 

6 wekelijkse lessen 
van 2 uur

Dag en tijd

Dinsdag 9 januari  
10.00 - 12.00 uur

Vrije plaatsen

geen plaats

Deelname

Max. 8 personen

Programma

iOS 10.3 en hoger

Locatie

Kosten

€ 89 
iPad deel 2

Deze cursus sluit aan op de iPad deel 1 cursus. U maakt kennis met een aantal nieuwe interessante mogelijkheden zoals Spotlight, wachtwoorden opslaan en instellingen en apps om uw privacy te beschermen. Ook leert u kopiëren en plakken. U maakt een account aan en logt u in bij een webwinkel en mijn overheid.nl.
U stelt iCloud in en maakt een reservekopie van uw iPad. Als u ook een iPhone gebruikt worden uw gegevens gesynchroniseerd.De foto's van de iPad leert u overzetten naar een laptop of bewaren in de Cloud. WhatsApp wordt geoefend net als het navigeren met Google Maps en videobellen met Skype. Kortom als u alles uit uw iPad en iPhone wilt halen is deze cursus een aanrader.

Duur 

6 wekelijkse lessen 
van 2 uur

Dag en tijd

Dinsdag 13 maart

van 10 -12 uur

Vrije plaatsen

 In maart 3 plaatsen.

Deelname

Max. 8 personen

Programma

iOS 10.3 en hoger

Locatie

Kosten

€ 89 
Share by: